Soal UAS I Bahasa Inggris Kelas IX 9 SMP Semester 1+Kunci Jawaban TA 2014/2015

 on Tuesday, December 2, 2014  

Pokok Bahasan : Percakapan Transaksional dan Interpersonal, Teks Lisan
1. Sariyya : Saniyya, I want to introduce Tommy to you. Tom, this is Saniyya.
Tommy : How do you do?
Saniyya : ….
a. Fine b. I’m fine, thank you c. How do you do? d. How are you?

2. Diah : I’m Dia asry.
Vera : …. I’m Vera.
a. How do you do? b. How are you? c. Good morning d. What’s your name?

3. Billy : Hello Will.
Willy : Hi Bill ….
Billy : Fine, thanks. And you?
Willy : Very well, thanks.
a. How do you do? b. How are you? c. Nice to meet you d. How is the weather?

Read the text carefully.
I have an older brother. His name is Virdion. He is an undergraduate student in UGM majoring
Pharmacy.
Every Sunday, he usually goes to the sport center, sometimes by himself or with some of his friends.
Once a while, he will ask me to join him to have some work out. He is very energetic brother.

4. The text above, tell us about ….
a. My brother who is very energetic b. The writer’s older brother
c. An energetic person d. An undergraduate student in UGM

5. Who is Virdion?
a. My brother who is very energetic b. The writer’s older brother
c. An energetic person d. An undergraduate student in UGM

6. Where does Virdion usually go on Sunday?
a. The sport center b. With some of his friends c. UGM d. The Pharmacy

Read the dialogue below carefully.
Shop keeper : ….(7)
Neo : Thank you. I need …(8) paper.
Shop keeper : Here you’re.….(9)
Neo : Do you have some Hi Tech pens?
Shop keeper : We do have Sir.….(10)
Neo : I need 3 of them.….(11)
Shop keeper : The total cost is Rp 32.500,- Sir.
Neo : ….(12)
Shop keeper : Thank you Sir.

7. a. Good Morning Sir b. What can I do?
c. Welcome Sir d. Welcome, what can I do for you?

8. a. a bottle b. a sack of c. a kilo of d. a piece of

9. a. Do you want to know the cost Sir? b. What else can I do for you Sir?
c. Thank you Sir d. Do need some more Sir?

10. a. How many do you need? b. How much do you need?
c. Which one do you need? d. You need 3 of them?

11. a. Thank you b. That’s enough
c. So, how much is the total cost? d. So, how many is the total cost?

12. a. Thank you b. You’re welcome c. Here you are d. Good bye

13. They will … to my house at 8 pm.
a. Came b. Come c. Coming d. Comes

Read the dialogue below carefully.
Devi : ….(14) Can you help me?
Widya : ….(15)
Devi : I am looking for a jacket.
Widya : ….(16)
Devi : Yes, thank you very much.

14. a. Pardon b. Sure c. Forgive me d. Excuse me
15. a. Perfectly b. Urgently c. Certainly d. Possibly
16. a. Like what? b. What do you need? c. Like this one? d. Which one do you need?

17. I am … my homework now.
a. Do b. Done c. Did d. Doing

18. My brother and I … to school together every morning.
a. Go b. Gone c. Goes d. Going

19. They … it very well.
a. Have done b. Has done c. Have do d. Has does

20. She has been … like this since yesterday.
a. Act b. Acting c. Acts d. Action

Kunci Jawaban
1. b 6. a 11. b 16. b
2. b 7. d 12. b 17. d
3. c 8. d 13. b 18. a
4. c 9. c 14. d 19. a

5. c 10. a 15. b 20. b
Soal UAS I Bahasa Inggris Kelas IX 9 SMP Semester 1+Kunci Jawaban TA 2014/2015 4.5 5 han doko Tuesday, December 2, 2014 Pokok Bahasan : Percakapan Transaksional dan Interpersonal, Teks Lisan 1. Sariyya : Saniyya, I want to introduce Tommy to you. Tom, this ...


No comments:

Post a Comment