Kunci Soal Bahasa Inggris Kelas VII 7 SMP Semester 2 TA 2014/2015

 on Tuesday, March 3, 2015  

1. Fitra : What is Eka doing?
Linda : He (study) English.
a. He studying English.
b. He studies English.
c. He is studying English.
d. He study English.

2. Wulan : What is Susan doing?
Citra : She (cook) fried rice.
a. She is cooking fried rice
b. She cooks fried rice
c. She cooking fried rice
d. She is cooks fried rice

3. Betty working in the post office?
a. Is
b. Am
c. Are
d. Do

4. you coming here?
a. Is
b. Am
c. Are
d. Do

5. Rima : Thank you for your attention.
Anto : ...
a. You are welcome
b. I am very sorry
c. Please excuse me
d. Thanks

6. Ranti : I’m sorry, I broke your ruler.
Angga : ....
a. Thank y ou
b. Never m ind
c. Please excuse me
d. You are welcome

7. Rono : I apologise for my mistake.
Ami : ....
a. Thank you
b. My pleasure
c. It doesn’t matter
d. You are welcome

8. Riri : Mam, I’m sorry, I forgot to buy 1 kg of sugar as you requested.
Mother : What? How could you forget? Oh, OK .
a. you’re welcome
b. thank you
c. my pleasure
d. never mind

9. ... a book on the desk.
a. There are
b. There is
c. These are
d. Those are

10. ... any ink in the bottle?
a. There is
b. There are
c. Is there
d. Are there

11. How many children in your family?
a. there is
b. are there
c. is there
d. there are

12. .... three girls waiting for the bus.
a. There is
b. Is there
c. Are there
d. There are

13. Santi : Could you pass me the sugar, please?
Liya : .....
a. Thank you
b. Here you are
c. Yes, I am
d. No, thank you

14. Linda : Can you show me where the library is?
Nina : ... It’s near the lab.
a. Sorry
b. You know
c. Sure
d. I don’t think so

15. Teacher : Rika, close the door, please.
Rika : ....
a. Thank y ou
b. Yes, M a’am
c. No p roblem
d. Never m ind

16. Sinta : Watching the midnight movie is fun.
Eka : No, ....
a. I don’t think so
b. I disagree with you
c. thanks
d. sure

17. It is a painting.
a. beautiful
b. beautifully
c. cruel
d. unusual

18. The rose smells .
a. good
b. delicious
c. naughty
d. neat

19. She is a nice little .
a. girl
b. table
c. pen
d. house

20. The soup tastes ....
a. beautiful
b. delicious
c. ugly
d. kind

21. Irwan : Thank you for coming.
Anto : ....
a. Sorry
b. No problem
c. I don’t know
d. Sure

22. Sigit : I’m sorry for not calling you.
Sri : ....
a. That’s O K
b. Any t ime
c. You’re welcome
d. Sure



Kunci Jawaban Latihan Semester Bahasa Inggris SMP Kelas VII
1. c
2. a
3. a
4. c
5. a
6. b
7. c
8. d
9. b
10. c
11. b
12. d
13. b
14. c
15. b
16. a
17. a
18. a
19. a
20. b
21. b
22. a
Kunci Soal Bahasa Inggris Kelas VII 7 SMP Semester 2 TA 2014/2015 4.5 5 han doko Tuesday, March 3, 2015 1. Fitra : What is Eka doing? Linda : He (study) English. a. He studying English. b. He studies English. c. He is studying English....


No comments:

Post a Comment